Hajdúszoboszló első rollerüzlete. Gyere be nézz körül.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702931842

Rólunk

RÓLUNK
Napjainkban már nemcsak a város, hanem a vidék útjai is rendkívül forgalmasak. Mindenki rohan, de éppen a túlzsúfoltság miatt sokszor a várakozás marad egy-egy közlekedési dugóban.
Aztán a célhoz érve szembesülünk azzal, hogy nincs parkolóhely.  Ezt követi a bosszúság, a stressz, amik el tudják rontani a napunkat, esetleg a családi kirándulást.
Az elektromos rollerek segítségével megkönnyíthetjük és meggyorsíthatjuk a közlekedésünket, új lehetőségek nyílnak meg előttünk. 
A tömegközlekedést választók is remek útításra találnak bennük, így még mobilabbak lehetnek.
Mindezek mellett ezek az elektromos járművek is hozzájárulnak ahhoz, hogy a városok levegője kevésbé legyen szennyezett, környezetünk zajmentesebb lehessen.
Mint minden közlekedési eszközt, ezt is csak felelősséggel szabad használni, magunkat és a közlekedés többi résztvevőjét is megbecsülve!
Célunk az, hogy tovább népszerűsítsük ezeket a szuper járgányokat. Ahhoz, hogy használatuk mindig öröm legyen, fontos a minőség, a jó, átgondolt választás. Segítünk megtalálni számodra, a te igényeidnek legalkalmasabb típust, hiszen mindenki más és más.
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kizárólag megbízható minőségű termékeket forgalmazzunk. Emiatt fő partnerünk a méltán népszerű Wer Mamba csapata. Természetesen megtalálhatóak nálunk más gyártók termékei is. Az új kedvenced mellé kiegészítőket, és alkatrészeket is biztosítunk. 
Fedezd fel velünk ezt az új közlekedési élményt, gyere el Hajdúszoboszlóra, tölts el egy kellemes napot Európa legnagyobb fürdőkomplexumában! 
Köszönjük a bizalmad, vár szeretettel a MAMBA ROLLERBÁZIS csapata!